ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ


Η ιδέα, η μακέτα και ο σχεδιασμός παίζουν πολύ σημαντικό παράγοντα στην επιτυχή και στοχευμένη πληροφόρηση των πελατών σας

Στο δημιουργικό γραφείο "Inter.Activ." έχουμε την δυνατότητα να σας παρέχουμε πολλές λύσεις και απαντήσεις για την προβολή της επιχείρησης ή των προϊόντων σας. Σχεδιασμό μακέτας, κάρτες, εταιρική παρουσία, εκτυπώσεις, διαφημιστικά, κούπες , ρούχα, ψηφιακές γιγαντο-εκτυπώσεις, και άλλα πολλά.

ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗ


Η οπτική επικοινωνία είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας με τόσες πολλές εφαρμογές ώστε να θεωρείται δεδομένη. Έτσι και ο σχεδιασμός της οπτικής επικοινωνίας ή αλλιώς γραφιστική είναι αναπόσπαστο κομμάτι της επικοινωνίας με τους πελάτες σας και της ευχρηστίας των προϊόντων σας.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Υπευθυνότητα, ευρηματικότητα, ποιότητα, πρωτοτυπία, αμεσότητα, δημιουργικό πνεύμα είναι μερικά από τα στοιχεία που πρέπει να υπάρχουν στο πλάνο της καμπάνιας σας.

Η σχεδίαση της μακέτας θα καθορίσει και την απόδοση της καμπάνια σας. Το κάθε διαφημιστικό υλικό έχει τα δικά του χαρακτηριστικά και η μακέτα του θα πρέπει να ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες σας.

Επιλέγουμε τις κατάλληλες μεθόδους εκτύπωσης (ψηφιακή για μικρά τιράζ, offset μηχανήματα για μεγάλα τιράζ, eco solvent, uv υψηλής ανάλυσης εκτυπώσεις print & cut για αυτοκόλλητα) με σκοπό να συνδυάσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ποιότητα εργασίας και προσιτό κόστος, σεβόμενοι τις οικονομικές δυνατότητές σας αλλά και την εικόνα της εταιρείας σας.

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ


Το σχεδιασμό μακέτας για τις επαγγελματικές κάρτες σας,
...για αφίσες,
...για τα διαφημιστικά φυλλάδια σας,
...για επιστολόχαρτα,
...για ημερολόγια,
...για εξώφυλλα βιβλίων,
...για ευχετήριες κάρτες και προσκλήσεις,
...για τιμοκαταλόγους της επιχείρησης σας,
και ότι άλλο.... ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ.


Portfolio Item
ΤΡΙΠΤΥΧΑ
Portfolio Item
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ
Portfolio Item
ΕΞΩΦΥΛΛΑ CD
Portfolio Item
ΜΕΝΟΥ
Portfolio Item
ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ
Portfolio Item
ΕΤΙΚΕΤΕΣ
Portfolio Item
FLYERS
Portfolio Item
ΝΤΟΣΙΕ
Portfolio Item
ΑΦΙΣΣΕΣ

ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ


Portfolio Item
ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ γάμου, βάπτισης, γενεθλίων.
Portfolio Item
ΓΙΓΑΝΤΟΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ψηφιακές εκτυπώσεις, μουσαμά, αυτοκόλλητο, καμβάς
Portfolio Item
ΚΑΔΡΑ ΠΙΝΑΚΕΣ εκτυπώσεις σε καμβά, πίνακες της αρεσκείας σας